Är gluten och laktos gift

Frågan är om inte vi människor är det mest förgiftade däggdjuret på jorden. Då tänker jag inte på våra kära europanummer som pryder våra livsmedelsförpackningar (som givetvis är en bidragande faktor) utan den "nya" moderna maten. Spannmål har vi nordbor odlat och konsumerat sedan 4000 år tillbaka men vad många inte vet är att framförallt vårt vete har genmodifierats sedan början på 1900-talet. Samtidigt är vi svenskar livrädda för gigantiska amerikanska företag som exempelvis Monsanto som försöker sprida sin konstgjorda säd över jordklotet. Vårt vete består av 24 000 främmande proteiner och några av dem är inget annat än gift för vår kropp. Dagens vete består av ett genom som överträffar människans och är inget annat än sann laboratoriumkonst.
 
Dessutom konsumerar vi svenskar mest mejeriprodukter i världen. I VUXEN ålder och från ett ANNAT djur. Ett djur som har en perfekt mjölk avsedd för kalvar. Kalvar som fördubblar sin kroppsvikt på 180 dagar. Främmande hormoner, enzymer och proteiner. Komjölk är dessutom oerhört surt vilket gör att vår kropp avkalkar vårt skelett i sin strävan efter att balansera vårt pH. Kalcium är basiskt och finns inlagrat i vårt skelett. Med den kunskapen kan vi enkelt förstå varför det är så oerhört vanligt med benbrott i just vårt avlånga land. Källan till problemet är den samma då det kommer till den cancerform som vi hittar i prostatan hos män. Andelen fall av prostatacancer är bland de högsta i världen i just Sverige.
 
Läs mer om sambanden i Michael Håkanssons bok "Gluten och mjölk" som är en fantastisk bok som tagit många år att färdigställa. Boken avslöjar sambandet mellan vår kost och vår tids mest förekommande sjukdomar. Pusselbitarna faller på plats i denna bok som är unik i dess slag.
 
 
 
gluten - glutenintolerans - laktos - laktosintolerans