Nystart

Ibland blir livet precis som man vill och har tänkt sig. Men oftast blir det inte alls som man har tänkt och kanske är väl det bra då det hela skulle bli lite väl förutsägbart annars. Men frågan är ifall det inte är vårt behov av rutiner och trygghet som gör att livet ter sig på det vis det gör och inte på det vis som vi tror oss vilja. Om vi skulle våga ändra beteende och välkomna det som är nytt och verkligen fånga möjligheten då den uppdagas, utan att ifrågasätta och tveka, då kanske livet skulle se annorlunda ut.
 
Detta leder givetvis vidare till vad vi brukar kalla ödet. Existerar ödet eller är det bara något vi lärt oss förkasta då vi allt som oftast får höra att det inte existerar. Om det repeteras tillräckligt många gånger så blir det även en sanning för oss och vi kan inte längre leva i ett stadie som styrs av intuition och magkänsla. Det blir inte greppbart då vi tror, önskar eller vill. Vi måste uppleva känslan djupt i våra hjärtan för att det ska bli vår verklighet.
 
Med dessa korta ord vill jag bara markera nystarten för bloggen som legat i träda under en månads tid. För vissa inbjuder orden till reflektion och nytänkande medans majoriteten av er med all säkerhet kommer att skaka på huvudet och undra ifall bloggförfattaren ätit någon mystisk svamp till frukost. Är det inte dags att skriva mer om kost, träning, vacciner och recept på barnvälling? Jo, givetvis är det syftet med återkomsten men först och främst ska jag ta mig tid till att besvara alla kommentarer som haglat in under den senaste månaden. Jag har givetvis inte glömt bort mina läsare.