Vakna upp!

Livet består blott av perception, det är de flesta kvantfysiker överens om. Ditt sätt att uppleva världen beror enbart på dig själv och dina tankar. En negativ tanke är endast destruktiv medans en positiv tanke kan lyfta din tillvaro till helt nya nivåer. Börja tänk positivt redan idag. Välj dina tankar med omsorg och låt inte små obetydliga händelser påverka dina perception negativt. Lev i nuet och glöm gårdagen. Det som hände igår har redan passerat och det som sker imorgon det sker varken vi vill eller inte. Men det är upp till oss hur vill möta den. Runt omkring oss finns mycket att glädjas åt. Det enda du behöver göra är att öppna ögonen o njuta av livet.


 
lev i nuet - livets mening - meningen med livet - mindfullness
Farmor kaisi

Det är svårt om en del av oss är uppfostrade i att "reagera o agera-andan".Svårt att läsa om bebisar som blir misshandlade i 3-månaders ålder utan orsak(?) av sina egna föräldrar!Maktlös, så känner jag mig!Eller som den där 29-åringen som levde på att sälja hundvalpar, misskötte dem så de dog, hur fan funkar ni andra??! Svårt att vara emotionell människa idag! Världen är för liberal idag, tycker jag!

immo

Det är som Kaisi skriver att det är svårt att vara glad och nöjd med livet som det ser ut i dag. Men samtidigt är det nog så att detta ett bra sätt att tänka just för att vi skall orka gå vidare och må bra. Detta skall jag verkligen ta till mig.