Helgens GRIT Release

Då var vi ÄNTLIGEN igång! Igår kördes de första GRIT-passen på Nordic Wellness Atlantis och visst var det underbart att efter månader av slit få belöningen i form av riktiga deltagare. Närmare 30 förväntansfulla medlemmar fyllde salen tio minuter innan start. Efter en snabb presentation av oss instruktörer körde vi 30 stenhårda och svettiga minuter som knappast lämnade någon oberörd.
 
Dagen till ära var vi fyra instruktörer som såg till att ge samtliga deltagare den coaching som behövdes. Själv körde jag två låtar och det var väl precis att rösten höll hela vägen. Man kan lätt påstå att vi var lite övertaggade och då höjer man ju gärna rösten något. Efter passet var luften helt slut i lokalen och de flesta befann sig just där vi vill ha dem efter 30 minuter GRIT, nämligen sittandes eller liggandes på golvet.
 
Mitt pass kommer att ligga på torsdagar kl. 16:15 på Nordic Wellness Atlantis och i skrivande stund är passet fullbokat tillsammans med 4 reserver. Med tanke på att det nya schemat har jag flyttat löpargruppen till tisdagar istället och vi börjar en halvtimma senare kl. 18:00. Riktigt bra att jag nu kan marknadsföra Löpargruppen via GRIT-passet. GRIT Plyo är perfekt träning för löpare och därför kommer det att bli fantastiskt att bevittna utvecklingen. 
 
Som avslutning bjuder jag på lite bilder tagna av vår fotograf Björn som närvarade under hela releasen. Kanske kan bilderna motivera just dig att komma igång med träningen. Den extra energi vi får genom gemensam träning är guld värd i dagens samhälle. Ett bättre lyckopiller finns inte att få tag på och som krydda på moset blir vi ju grymt vältränade samtidigt som hälsan toppas till max.
 
grit - grit plyo - gruppträning