Färdigutbildad kostrådgivare

Det är enligt mig ganska bra att ställa höga krav på sig själv. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Allt som jag tar mig an gör jag oftast fullhjärtat annars tycker jag att det hela kan vara en smula onödigt. I vissa fall går dessa krav till överdrift. Sent igår kväll fick jag svar på min sluttenta. För att bli godkänd på utbildning krävdes 66,5 poäng av totalt 95 poäng. Jag lyckades få 94,5 poäng! Lite konstigt att man tror att man skall bli underkänd och sedan levererar detta resultat.
 
Nu är jag i vilket fall äntligen klar vilket helt klart ligger rätt i tiden. En liten bebis kan se dagens ljus vilken dag som helst nu och då kommer man kanske inte prioritera studier. Nu kan jag med andra ord erbjuda kostrådgivning och mitt tänkta upplägg är utformat för att passa vem som helst. Kostrådgivning måste ju anpassas till varje enskild individ och det viktigaste av allt är ju att klienten själv är positiv till en förändring.
 
 
 
Kost är ett brett område och därför kommer jag nu erbjuda lösningar för dem som vill gå upp i vikt, gå ner i vikt, öka muskelmassa, öka prestationen på olika plan, hitta hälsosammare mat, undvika kemikalier, bli fri från allergier eller sjukdomar som kan härledas till metabola syndromet (högt blodtryck, diabetes, fetma, rubbade blodfetter och diabetes). Olika former av kost kan också förmildra besvär från nervsjukdomar, ledsjukdomar och cancer.
 
Vill du toppa din hälsa och få en känsla av hur bra man egentligen kan må som människa är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Sluta jämföra dig med andra och kom ihåg att ALLA kan uppnå perfekt hälsa och ett liv fritt från sjukdom bara man ser över vad som hamnar i munnen.
 
 
bota allergi - bota cancer - kostrådgivning - kostrådgivning jönköping
Maria

Grattis!
Vad du är duktigt, bra jobbat Jonne!!

Kram från Rian

Svar: Tack Maria!
Stora kramar från mig!
John Winglander

Jocke med huskurerna

Grattis! Kul att höra. Det resultatet kan du vara stolt över. :-)

Svar: Ja, denna gång får jag nog vara riktigt nöjd! :)
John Winglander

immo

Stort Grattis! Nu kan du börja hjälpa lilla mamma men du får inte ta bort mitt fikabröd hihi

Svar: Det är tyvärr fikabrödet som ryker först. Ät hellre frukt kära mamma :)
John Winglander