Back on track

Nu är semestern över och även bloggvilan givetvis. Fyra soliga veckor har gjort kroppen gott och nu väntar en ny spännande höst. Träningen har begränsats till två pass i veckan men tyvärr kommer det förmodligen bli lite vila framöver. Min rygg har gått sönder och tillsammans med min höft som tydligen inte heller vill läka gör man nog bäst att hålla sig i stillhet.
 
Förmodligen var det min sjukgymnast som skadade ryggen då han försökte sig på lite kiropraktisk behandling. Vid tillfället fick jag väldigt ont i ryggen och detta har verkligen blivit värre den senaste veckan. Numera rör jag mig som en nittioåring och smärtan gör sig påmind då jag står, går, sitter och ligger. Med andra ord är jag halvt invalidiserad. Efter ett tredje läkarbesök har ju nu äntligen blivit lovad röntgen av både rygg och höft. Förhoppningsvis får jag reda på vad som är fel och kan åtgärda det hela på något vis.
 
 
 
I övrigt är allt bra och jag har en hel del inlägg att skriva som kommer att vara precis lika kontroversiella som tidigare. Det börjar dock hända en hel del i samhället och en hel del känslig information har den senaste tiden uppmärksammats i media. Mycket av det som jag tidigare har skrivit har många avfärdat som konspirationsteorier och rent kvacksalveri vilket inte är helt ovanligt då man skriver om ämnen som ligger utanför människans trygghetszon. Sanningen hinner dock alltid ifatt och därför brinner det numera rejält i knutarna hos både livsmedels- och läkemedelsindustrin precis som hos sjukvården. 
 
Mitt lilla experiment pågår fortfarande och en uppdatering kring utvecklingen kommer under morgondagen. Än så länge är resultatet mycket intressant och kanske inte helt i linje med min ursprungliga hypotes. Så vad tror ni? Är det någon skillnad då man vattnar växter med obehandlat vatten, vatten kokat i kastrull och vatten kokat i mikrovågsugn?
 
 
immo

Eftersom det inte blev som du gissade så tror jag mikrovattnet fungerade bra och växterna växer så det knakar.

Svar: Ja vi får se... Spänningen är olidlig! :)
John Winglander