Skrämmande upptäckt i McDonalds mat

Mike Adams är känd för sina avslöjanden av livsmedelsindustrin och den senaste nyheten är i högsta grad uppseendeväckande. Att McDonalds serverar mat med oerhört låg kvalitet vet kanske de flesta om men att vi skall behöva konsumera mystiska fibrer kanske ingen hade räknat med. Adams köpte ett gäng Chicken McNuggets och lät dem undersökas i ett mikroskop. Tillsammans med dessa lusiga fibrer hittades även ljusblå föremål som verkade vara täckta med hår.
 
 
 
Upptäckten har spridits som en löpeld över Internet och givetvis har även konspirationsteoretiker hittat en egen förklaring till dessa fibrer. Man menar att deras utseende i det närmsta är identiska med så kallade Morgellons. Morgellons sjukdom har det varit mycket skriverier om och tydligen skall symptom av denna sjukdom (som för övrigt inte fått något erkännande från sjukvården) bland annat bestå av svarta fibrer som letar sig upp genom huden som allt som oftast täcks av otäcka sår.
 
Morgellons härleder konspirationsteoretiker till så kallade chemtrails (giftiga kemikalier som sprids av flygtrafiken) och menar att dessa innehåller nanofibrer som syftar till att förgifta människor. När man nu dessutom ser dessa fibrer i maten hos multinationella snabbmatskedjor så har debatten blommat igen. Oavsett vad det handlar om så är nog alla överens om att vi inte vill ha skiten i vår mat.
 
Jag såg förresten ett klipp på youtube där en herre sköljde munhålan med rött vin. Efter att ha spottat ut vinet på en tallrik hittade han trådlika fibrer som klumpat ihop sig vilket gav ett oerhört lustigt intryck. Givetvis blev jag nyfiken och gjorde därför samma test i mitt kök. Jag tog en rejäl klunk rödvin och sköljde munnen i 90 sekunder för att därefter spotta ut det hela i en skål. Något chockad bevittnade jag samma resultat och helt klart såg det oerhört lustigt ut. Herren i videon hävdar givetvis att detta är ett resultat av nanoteknik och ett direkt bevis för att vi alla är smittade av Morgellons som sprayats från ovan.
 
 
 
Själv är jag ingen kemist men jag antar att det har något med tanninerna som finns i just rödvin att göra. Efter att jag sökt lite på nätet hittade jag en artikel om just rödvin där man menade att proteiner i vår saliv binder tanninerna som finns i skalet, kärnorna och stjälken hos den röda druvan. Låter som en tänkbar förklaring och knappast ett resultat av den galna makteliten.
 
Vad tror ni själva? Prova gärna att göra experimentet själva. Det är faktiskt ganska festligt oavsett ifall du är mottaglig för konspirationsteorier eller ej. I vilket fall kan det ju fungera som ett ganska imponerande partytrick. Varför inte krydda stämningen med teorin att alla dina gäster lider av Morgellons sjukdom? Om du är mer vänligt sinnad kan ni istället förundras över hur fantastisk vår kropp är och istället varna dina vänner för att gå till McDonalds. Nanopartiklar, utomjordiska fibrer eller bara vanligt industrisnusk är oväsentligt. Vi vill inte ha skiten i vår mat.
 
Om ni vill läsa mer om upptäckten och se fler bilder så kan ni titta här och här. På sidan hittar ni även ett videoklipp där man visar hur experimentet gått tillväga.
chemtrails - mcdonalds - morgellons