Kostrådgivning

Kost är ett brett område och därför behövs en mängd lösningar för dem som vill gå upp i vikt, gå ner i vikt, öka muskelmassa, öka prestationen på olika plan, hitta hälsosammare mat, undvika kemikalier, bli fri från allergier eller från sjukdomar som kan härledas till metabola syndromet (högt blodtryck, diabetes, fetma, rubbade blodfetter och diabetes). Olika former av kost kan också förmildra besvär från nervsjukdomar, ledsjukdomar och cancer.
 
Jag erbjuder kostrådgivning och föreläsningar både för privatpersoner och företag. Som föreläsare är jag radikal och mycket handlar om att ifrågasätta samhällets kostråd och livsmedel som vi under flera decennium haft tillförlit till och som onekligen inte fungerar. Vi lever trots allt i kosumtionssamhälle där vi allt för ofta går i fällan och litar på köpt information. Kan vi lita på de kostråd som förespråkas av våra myndigheter och landsting och hur säker är vår mat egentligen.
 
Även om jag i huvudsak förespråkar LCHF och Paleo är det upp till mina klienter att utifrån min kunskap bilda sig en egen uppfattning om vad som passar bäst för just dem. Vi är alla olika och framförallt är det den egna viljan tillsammans med väl formulerade mål som avgör hur vi enklast uppnår den hälsa som vi strävar efter. Stor vikt läggs därför på samtalet med dig som klient och din vilja till förändring. Detta skapar grunden till ett hållbart kost- och eventuellt motionsprogram.
 
Motivationen är en lika viktigt faktor som kosten då det kommer till framgångsrika resultat. Därför lägger jag även stor vikt på din psykiska hälsa och ditt självförtroende. Ett stort problem i dagens samhälle är att vi fostrats att jämföra oss med alla andra och därför glömmer vi ofta bort att vi är unika människor med unika förutsättningar. På många sätt och vis skapar vi vår egen verklighet genom våra tankar och vår bild av oss själva och vår omvärld. För att lyckas med att förverkliga våra egna målsättningar kan det räcka med att enbart ändra vårt tankesätt. Med rätt kost och preception hjälper jag dig att maximera din hälsa och samtidigt ge dig en mer nyanserad och positiv inställning till livet.
 
Vill du toppa din hälsa och få en känsla av hur bra man egentligen kan må som människa är du välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Sluta jämföra dig med andra och kom ihåg att ALLA kan uppnå perfekt hälsa och ett liv fritt från sjukdom.
 
 
kostrådgivare LCHF - kostrådgivning LCHF - kostrådgivning jönköping - kostrådgivning paleo - viktminskning - öka muskelmassa