En turbulent påsk

Förra året gifte jag mig på påskafton. Detta år bredspacklade, slipade, målade, monterade, sorterade och packade jag upp kartonger. Nu är det dock snart helt färdigt i den nya lägenheten och därför är bebisen välkommen ut nu. Jag har till och med monterat basen till babyskyddet i bilen så att han/hon kan åka säkert hem från BB och väl hemma väntar en nybäddad säng.
 
GRIT-passen är i full gång och så fort ett pass är avklarat längtar man till nästa. Löpargruppen är flyttad till tisdagar och nu hoppas jag verkligen att våren kommer så att passet lockar fler deltagare. Jag försöker även göra reklam för löpargruppen under GRIT-passen och än så länge verkar många vara glatt överraskade. Löpningen borde utgöra grunden för all träning. Den är ju mångsidig på alla sätt och vis då man stärker hela kroppen tillsammans med sitt hjärta och vad är viktigare än ett starkt och friskt hjärta? Mitt hjärta har verkligen fått jobba hårt under den senaste veckan vilket mitt Nike fuelband är ett bevis på. Kan man göra något annat än att älska sitt hjärta?
 
 
 
 
 
fitnesscoachen

Stort lycka till när det är dags och peppa frugan ordentligt, det kommer hon att behöva! Att få barn är det häftigaste som finns, inget blir sig likt men man vill aldrig byta tillbaka. :)

Svar: Tack Madde! Du föregår ju helt klart som ett riktigt gott exempel :)
John Winglander

Jennie

Nike fuelband, har jag missat helt. Vad är det?

Såg att du ska springa Göteborgsvarvet. Det ska jag med. Lite stressad över att det är så snart, men jag fixar det.

Svar: Jag köpte armbandet då jag var i New York förra året. Det visar tid, steg, kalorier samt fuelpoints. Armbandet ansluts till datorn via usb där man kan följa sin dagliga aktivitet.
Du fixar varvet lätt! :)
John Winglander