Det blev en flicka

Som de flesta av er kanske har förstått så har den långvariga bloggvilan berott på en alldeles speciell förändring i mitt liv. Den 13 april föddes min underbara och efterlängtade dotter. De senaste 13 dagarna har varit fantastiska på alla sätt och vis och helt plötsligt finns det något som är viktigare än träning och hälsa. Visst är dygnsrytmen något rubbad men det bryr man sig inte särskilt mycket om då kärleken till denna lilla tjej fungerar fint som superbränsle.
 
Jag kommer givetvis fortsätta att skriva på samma vis som tidigare men nu kommer det även ges utrymme för lite bebishälsa och spännande konflikter med BVC och landsting. Hur kommer det egentligen gå när man tackar nej till den stora mängd tester och vacciner som etablissemanget erbjuder intet ont anande föräldrar? Detta kommer ni med all säkerhet kunna läsa om här på min blogg.
 
 
 
 
pilla

Stort grattis till tillökningen!

Svar: Tack så mycket! :)
John Winglander

fitnesscoachen

Stort grattis till er! Hoppas allt gått bra.

Och visst är det fantastiskt hur basala behov som mat och sömn plötsligt inte tycks så viktiga längre, man orkar liksom vad som helst bara den lilla mår bra! Har hon fått något namn?

Svar: Tack så mycket Madde! Förmodligen blir det en liten Greta :)
John Winglander

Markus

Grattis Grattis Grattis!!!!!!!

Svar: Tack Tack Tack!!! :)
John Winglander

Jocke med huskurerna

Grattis! Vad skönt att veta att Greta kommer bli stark och välmående.

Min svägerska går och väntar just nu. När som helst händer det... Jag har snackat allvar med henne och svärmor så jag hoppas jag har övertygat dem att inte luras av "våden".

Svar: Det är viktigt att man upplyser om detta som annars går de flesta förbi. I vilket fall får de en ny infallsvinkel och kan ta ett beslut utefter detta. Det märks redan tydligt hur nervös man är på BVC då man inte lyckas följa rådande praxis och göra Greta en del av vårdprogrammet. De ringer nämligen var och varannan dag. Vi försöker förklara för dem att Landstinget inte äger vår bebis och att vi besöker dem på våra villkor. Har dem tur så får dem äran att väga lilla Greta emellanåt :)
John Winglander

CarroH

Varma gratulationer. Finns inget underbarare.

Svar: Tack! Visst är det underbart på alla sätt och vis :)
John Winglander

Helena Fagerström

Grattis!

Svar: Tack! :)
John Winglander

Farmor kaisi

Grattis till er alla o njut nu av tiden som kommer.Njut av bebisljuden bebisdoften o bara åsynen av miraklet. Det gör inget om du inte skriver så ofta nu, vi förstår.

Svar: Tack farnor Kaisi! Vi njuter för fulla muggar :)
John Winglander

Anonym

Stort grattis!

Svar: Tack! :)
John Winglander

Farmor och Farfar

Farmor och farfar måste vara med på denna sidan också för att gratta till det lilla underverket. Ta vara på denna härliga tid ni har framför er för den går alldeles för fort. Njut av varje dag!

Svar: Vi njuter så att det både räcker och blir över :)
John Winglander