Grymma smashar

Visst funkade det fint att köra badminton två dagar på raken. Trots träningsvärk både här och där så blev det vint under gårdagen. Jag tror att Pierre var lite överladdad då han inte spelat på ett tag. Badminton är ju helt klart en ganska psykologisk sport då det oftast går ganska dåligt ifall man vill lite för mycket. Idag skall jag äntligen komma igång med gymträningen igen. Det var ett tag sedan så jag kan nog räkna med en del träningsvärk under morgondagen.

Nytt i Jönköping är ju att Sportlife har köpt upp Atlantis spas tre anläggningar i Jönköping, Habo och Huskvarna. Därför kan man nu som Atlantis-medlem även träna på Sportlifes anläggningar. Bra eller dåligt? Jag har faktiskt inte en aning. Det får tiden utvisa.


atlantis spa sportlife jönköping

Åsa

Det jag tror blir bra med spridningen är att man får mer att välja på å de som t ex bor närmare "gamla" Atlantis kanske väljer att gå dit å vice versa!=) Negativt kan ju bli att de kanske höjer priserna då enda riktiga konkurrensen är Friskis...folk som vill träna får liksom inte lika mycket att välja på längre å känner sig tvingade att ta Sportlife...jag vet inte heller egentligen, det var bara en tanke.=))

Kim

Jag har aldrig varit riktigt nöjd med Atlantis – till jag upptäckte Huskvarnagymmet. Fantastiskt mycket ljusare och trevligare än på Barnarpsgatan. Och mindre folk också.Men det är väl ganska typiskt att jag hittar detta lagom till att jag har sagt upp mitt träningskort. Så nu blir det Friskis igen.En annan fråga, hur har ni andra gjort när ni börjar gå över till barfotalöpning. Nu i början rekommenderas inga längre sträckor, utan jag har hållit mig till ganska korta och behagliga avstånd för att inte döda hälsenan. Men hur gjorde ni i första fasen, löpte ni vidare med era gamla dämpade skor eller åkte de i soptunnan direkt?