Fredagsfräckis

Mannen och hustrun ligger i sängen och myser och passionen börjar glöda i sovrummet. Helt oväntat säger kvinnan plötsligt:
- Jag känner inte för det, jag vill att du bara håller om mig. Mannen svarar:
- VA??!! vad var det där?! Då säger kvinnan de ord alla män fasar att höra:
- Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man. Kvinnan besvarar vidare mannens frågande med att säga:
- Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet? När mannen förstod att inget skulle hända den natten så somnade han.

Nästa dag tog mannen ledigt från jobbet för att tillbringa dagen med sin fru. De gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort shoppingcenter. Mannen följde henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta, så mannen sade åt henne att de skulle ta alla. Kvinnan ville även ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så mannen sa att de får köpa ett par till varje ensemble. Paret gick sedan till juvelavdelningen där kvinnan valde ut ett par diamantörhängen. Kvinnan var i detta läge extremt upphetsad! Hon började tro att mannen blivit galen. Kvinnan beslutade därför att hon skulle testa sin man och frågade därför om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Mannen svarade lungt:
- Det går bra älskling. Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist:
- Jag tror att jag är nöjd älskling, vi går och betalar. Varpå mannen svarar:
- Nej älskling, Jag känner inte för det. Kvinnans ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat:
- VA!?! Du skojar?! Mannen svarar:
- Älskling, jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna. När kvinnan ser ut som om hon skulle döda mannen, fortsatte han:
- Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dem saker jag köper åt dig?

Christer Barregren

Den var ju bra ;-)

Rebecka

Härlig blogg! Extra bra för mig som älskar allt inom träningen också! :)