Dags för ett nyårslöfte kanske

Träningen har ju inte gått särskilt bra det senaste men samtidigt tycker jag att det känns lite tråkigt att begränsa den på grund av en envis armbåge. MEN de senaste dagarna har den faktiskt blivit lite bättre och kanske beror detta på att det inte blev någon badminton förra veckan. Pierre lämnade walkover och jag lyckades inte få tag på någon ersättare. Tänk om det är just badmintonspelet som har förvärrat inflammationen. Jag känner mig ganska övertygad om att det var gymmet som orsakade det hela men sedan kanske det är mitt fjäderbollsfäktande som hållt kvar inflammationen.
 
I vilket fall tänker jag börja lite smått med träningen igen och se hur det känns. När jag väl konstaterat att det är frid och fröjd så kan jag påbörja mitt lilla projekt igen. Givetvis får jag flytta fram datumet till början av sommaren men jag lovar att det hela skall genomföras. Jag har lite fobi mot projekt som inte fullföljs. De ligger ju bara där och gnager ens samvete annars.
 
Löpningen har ju nästan utgått helt för egen del och därför har det bara blivit lite intervaller på torsdagarna som instruktör. Dessvärre har julschemat börjat denna vecka och därför har man prioriterat bort löpningen till förmån för de pass med störst beläggning. Jag har dock lovat mina löpare att jag kommer att köra ändå. Givetvis får jag ju inte betalt men jag kan ju inte svika min grupp. Det är ju grymt kul att springa tillsammans med andra. Bor du i Jönköpingsområdet är det bara att dyka upp i receptionen på Atlantis Spa (numera Nordic Wellness) kl. 17:30 på torsdag.
 
 
löpargrupp - löpargrupp jönköping