Sommarvärme

Jag hade kanske inte förväntat mig att det skulle vara över tjugo grader då jag steg upp idag. Har länge funderat över vad det är för fel på det här landet och varför jag överhuvudtaget bor kvar. Jag mår som bäst då det är över tjugo grader och har man det som krav så är ju Sverige helt klart fel land på vårt lilla klot. Men det är ju inte för sent än. Jag har ju inte ens levt halva mitt liv så det är ju faktiskt bara att flytta när man vill.

Träningen kan ju påverkas om det är för varmt men det funkar ju alldeles utmärkt att springa på morgonen eller kvällen. Dessutom är det ju som så, att befinner man sig i ett land där det inte är ett undantag med sol då blir det helt plötsligt enkelt att stiga upp på morgonen när man inte har D-vitaminbrist tio månader av tolv.


Jag vill ha sol dygnet runt

Sol D-vitamin

 


Les Mills-passen är förmodligen dem samma över hela jorden vilket kan kännas tryggt. Igår blev det som vanligt Core efter jobbet. Ordningen är numera återställd sen förra veckan så därför är jag åter ensam tupp bland hönorna. Dessutom tränar jag så flitigt att jag börjar bli lite tjenis med bästa instruktör Eva. Gärna att man utbyter några meningar innan passet.

Efter passet klev jag in i gymmet och lyfte lite skrot också. På grund av mina Fivefingers går jag tydligen under smeknamnet "Han med skorna". Helt ok, men det vore ännu roligare ifall vissa ville fråga om skorna istället för att stå som en fåne och glo på fem meters avstånd. Jag körde iaf lite bröst och armar. Med den tillväxt som jag har på grund av LCHF-kosten så får jag dock passa mig. Nu för tiden räcker det nästan med att titta på en vikt för att lägga på muskelmassa. Livet är bra märkligt...


Nä man får väl ta det lite lugnt
Gym träning muskler
Therese

Tack för res-tipsen! Hade hört talas om det där med handspriten och jag kommer i alla fall ta på mig en snorkel och ge mig ut! :)Kul att du får sån bra utveckling i gymmet med LCHF-kost!

John

Det är löjligt enkelt att bli magsjuk i Egypten. Själv låg jag på sjukhus i ett dygn så var noga med spriten :)Problemet med LCHF och gymträning är att mina kläder har krympt :)