Glöm inte att...

Dagen har kommit då sista frågan i bloggutmaningen skall besvaras. 29 stycken har det blivit, här kommer den trettionde!

Oavsett vad du har för mål och hur du tränar så finns det givetvis en sak som är viktigare än alla träningsscheman och kostupplägg, och det är givetvis vikten av att ha roligt. Om man inte tycker det är kul att träna så tycker åtminstone jag att man skall försöka ändra det hela så att det blir kul. Och tränar du enbart för att du måste så kanske det också kan vara smart att hitta ett annat intresse eller kanske planera in ett uppehåll. Du kanske bara är övertränad och i dessa fall hjälper det med lite längre vila för att få tillbaka suget.

Vi lever väl förmodligen bara en gång och därför kan det ju vara onödigt att lägga ner massor av tid på något som man inte tycker är kul. Tyvärr är det ju löjligt viktigt att motionera så därför kan man kanske prova sig fram. Det kanske är dans istället för löpning som gäller för dig.

Så vad du än gör för att aktivera din kropp, se till att ha roligt och var väl medveten om att det kommer dagar och perioder som känns tunga, men jag lovar att det vänder.


Löpning är kul

Bild lånad av Mina utmaningar-Daniel