Bikila Wednesday

Idag är det dags för lunchträning igen. Jag tror att jag skall ta och inviga mina nya Fivefingers på rullbandet. Jag tycker det tar emot att använda ett par nya skor när det är regnigt och blött ute. I alla fall första gången. Då vill man bara njuta av känslan av nya skor som nästan är lika nya när man kommer tillbaka. Därför blir det inomhus idag.

Ikväll blir det tyvärr inga intervaller med klubben. Istället skall vi fira av ett par kollegor som slutar för att ta sig an nya utmaningar. Varför just en onsdag!?! Jag avskyr när jag får flytta på träningen. Det är trots allt mina viktigaste rutiner och därför blir jag rastlös ifall jag helt plötsligt befinner mig någon annanstans. Kanske knäppt och svårt att förstå för många men jag tror inte jag gör något annat hellre än att springa.


Invigning idag kl. 12:00

Fivefingers

Henke

Så fina dem är! Jag ska också köpa mig ett par nu i dagarna. Tycker priserna är i stort sett samma överallt. Var köpte du dina?

John

Priserna är i stort sett det samma överallt. Det spelar ingen roll ifall du köper dem på Naturkompaniet eller via webben. Själv fick jag mina från webben men skall man köpa sitt första par så rekommenderar jag att prova dem i en vanlig butik då det är ganska viktigt att få en modell och en storlek som passar ens fot.