Tuff intervallträning

Idag blev det ju dubbelpass som vanligt på onsdagar. På lunchen värmde jag upp med två kilometer på löpbandet och körde därefter lite styrka för överkroppen. Kändes riktigt bra idag. Jag kände mig stark! Vikterna flög upp som om de vore av frigolit så något bra hade jag tydligen gjort för att förtjäna denna styrka.

Nu ikväll blev det intervaller med klubben som vanligt. Intresset var inte så stort idag då det visade sig att vi inte ens var tio pers som dök upp. Jag körde en längre variant som vanligt. Detta tillsammans med en före detta orienterare som hade bra klipp i benen. Vi var riktigt jämna hon och jag och kunde därför hjälpas åt för att hålla uppe tempot. 10x750 meter med en minuts vila mellan. Det var löjligt jobbigt men jag tycker att vi klarade det galant! Mina nya Newtons är som raketer på fötterna. Jag är grymt nöjd!

Med upp- och nerjogg blev det totalt 12 km. Jag glömde tyvärr stoppa klockan mellan den första och den andra intervallen men snittfarten var ju 3:08 för dessa två så det var ju helt ok.Intervaller

 

 

Jag passade dessutom på att ta lite bilder i smyg. Ibland kan det se lite kul ut när man kör löpskolning. Vissa övningar kräver en del koordination och kan ställa till det i början. Men vi klarade ju det ganska bra.

 

 

Ett litet men riktigt laddat gäng


IKHP


 

Bålstyrka efter intervallpasset med blandat deltagande

 

Plankan Bålstyrka

 

 

 

 

 

Jag har förresten fått en award av Göteborgstjejen Karin Nilsson som driver bloggen med samma namn. Jag blev givetvis väldigt glad för detta och kommer att förklara hur denna utmärkelse fungerar imorgon. Karin är en av mina trognare läsare som dessutom lämnar en hel del kommentarer som gör mig väldigt glad. Tack för denna jättefina utmärkelse! Imorgon skall jag ta mig an uppgiften också.

Jenny

Hur går det med styrkan då?

Emilia

Härlig fart! :)

JOHN

Jenny:

Styrketräningen går bra. Körde tre femmor på 80 kg i bänken igår :)Emilia:

Det är skönt med raketer på fötterna som får det att vina kring öronen!