Bloggaward

Jag fick ju som sagt en award av Karin igår och det känns verkligen jättekul att uppmärksammas bland Sveriges alla träningsbloggar. Awarden innebär också att man skall berätta åtta saker om sig själv och därpå skicka awarden vidare till åtta andra bloggar. Till att börja med får jag väl berätta åtta saker om mig som ni förhoppningsvis inte kände till sedan tidigare.


1. Jag är väldigt duktig på att överdriva! Det innebär att jag oftast lägger ner ungefär 110 procent på det som jag tar mig an, så länge det intresserar mig.

John Edberg


2. Jag har estetiska färdigheter inom musik och teckning. Har jag en gitarr och en blyertspenna så är jag mer än nöjd.

3. Jag älskar att resa och försöker därför komma iväg ett par gånger per år.

4. Jag äger en illgul cykel som jag tar mig till och från jobbet med. Den är verkligen hemsk. En gång i tiden var den dock superfrän.

5. Jag pratat mycket och gärna. Oftast om allt eller inget.

6. Jag utbildade mig på Göteborgs Bartenderskola 2001.

7. Jag tror att kranvatten är ohälsosamt.

8. En dröm är att vara personlig tränare i Hollywood.Hoppas att ni fick reda på något nytt som ni inte kände till. Vissa punkter är med glimten i ögat, fast vilka de är får ni givetvis bestämma själva. Nu kommer däremot problemet att välja ut åtta nya bloggar som förtjänar en award. Tyvärr blir det väl kanske så att vissa redan har fått en award men jag skall försöka nämna bloggar som inte uppmärksammas.


1. Nemo Nisi Mors är en blogg som drivs av Ingmarie som är energi personifierad. Hon är lite som en bloggmamma som dyker upp både på den ena efter den andra bloggen. Hon älskar all träning och bjuder ofta på tänkvärda inlägg.

2. Therese springer är en blogg om Halmstadstjejen som är galen i både löpning och skidor. Hennes blogg flödar av adrenalin och hon ger alltid järnet. För några dagar sedan fastnade hon med läppen i vattenflaskan och fortsatte passet genom att spotta blod omkring sig.

3. Stay Fit skrivs av Göteborgstjejen Therese som älskar träning och bryr sig om kosten. Hon delar gärna med sig av bra tips inom båda områdena. Har precis seedat sig för Göteborgsvarvet och det ser helt klart bra ut.

4. Löparjanne har en fantastiskt kul blogg som ofta lockar till skratt. Trots att han bor i Stockholmsdjungeln så är hans göteborgshumor helt klockren. Dessutom tävlar han lika mycket som en annan byter kalsonger.

5. Hjärnfysik är en populärvetenskaplig blogg om hjärnan och löpning. Jag tror inte att jag har läst ett enda inlägg på denna blogg utan att ha lärt mig något intressant och spännande. Johan har full koll på vår hjärna.

6. Tjejklassikern skrivs av Katta som vi får följa på vägen mot klassikern. Hon kan det här med både träning och kost och kommer med all säkerhet nå sina mål. Hon är envis och motiverad till tusen, så jag är säker på att hon fixar det hela utan problem.

7. Löparglädje är en blogg om en herre som tränings- och ambitionsmässigt ligger ungefär på min nivå. Thomas som han heter verkar vara en ytterst ödmjuk människa som jag kanske tror börjat fundera på lågkolhydratkost det senaste ;)

8. 4:30-fart genom tillvaron skrivs av Staffan som vrider och vänder på tillvaron för att hinna med löpning, husrenovering och dessutom en stor familj med fru och fyra barn. Staffan är skarpsynt och kläcker en hel del trevliga idéer emellanåt.


Dessa bloggar är de som jag valt att skicka vidare min award till. Övriga bloggar jag läser har antingen fått en award eller så har jag redan nämnt dem vid ett tidigare tillfälle. Åtta stycken fick plats och de förtjänar helt klart denna award!

Viktkamp

Grattis till awarden =) och tack för kommentaren hos mig =)

Thomas

Tackar ödmjukast! :-)

Vet dock inte om vi ligger på samma nivå, men jag kämpar och en dag kanske jag är där! :-)

Staffan

Tackar tackar! Mitt inlägg kommer i nästa vecka, jag har lite "back" med dessa då jag fått en par awards innan men det är inte mindre roligt att bli omnämnd för det!Jag har nog märkt på dina kostinlägg att du går in för saker ordentligt, du har inspirerad mig till att faktiskt dra ner på kolisarna lite!

JOHN

Viktkamp:

Tack så mycket!Thomas:

Men visst är det så! Om du är sugen så kanske du kan göra mig sällskap på min marathonpremiär i oktober. Växjö Marathon :)Staffan:

Det låter fantastiskt! Se till att öka på fettintaget ordentligt också! Grädde, majonnäs och kokosolja är underbart! :)

Emelie K

Stort grattis till awarden!

Therese

Åh vad roligt! Fick denna av Karin jag med, ska klura ut nåt bra och posta imorgon :)

Thomas

Det hade varit kul med marathon i Växjö!

Jag springer en halvmara i september, får se om jag kan ladda om till dess :-)

Klassiker KATTA

Roligt!!Tack snälla :) Ska besvaras inom kort!Haha John..Bartender? Hade jag aldrig trott! Kul info :)Din blogg är super, verkligen.. dock är jag lite dålig på att kommentera. Jag ska bli bättre på det.. det förtjänar du! Pepp blogg med massa kul info om mat och hälsa!Keep up the good work!Kram Katta

Johan

Åh tack:) Fast jag har bara lite halvkoll på min egen hjärna. Andras hjärnor vet jag ingenting om;)

John

KATTA:

Tack så himla mycket! :)Johan:

Hehe... Jo ibland blir man lite rädd för sin egen hjärna :)

sofie pettersson

jag skulle vilja önska ett eget inlägg om kranvattenteorin!

Therese

Tack så mkt! Jag filar på mina åtta saker som bäst. :)

John

Sofie:

Jag lovar att lösa detta när jag får tid :)Therese:

Skall bli spännande att läsa :)