Stela höfter

Gårdagens Bodybalancepass var välbehövligt. Kändes underbart att äntligen få sträcka ut kroppen och känna rotationen i kroppen. Jag blir vigare och rörligare för varje gång. FÖRUTOM i höftböjaren! Jag kan fortfarande inte sitta med benen i kors på golvet. Jag undrar om jag blivit stelopererad någon gång i mitt förflutna och sedan glömt det. Känns nästan pinsamt när man sitter där på golvet likt en likstel stubbe. Som vanligt var jag ensam man på passet tillsammans med ett tiotal kvinnor.


Inte så troligt i mitt fall

Yoga

 

 

Här kommer veckans fräckis!


Per fyra år, studerar mycket fascinerat sina testiklar där han sitter i badkaret.
Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar:
- Mamma, är det här min hjärna?
- Inte än min älskling, inte än...
Caroline

Jag tycker att du har en riktigt nice blogg! Har du tid så slå även ett öga på min :).

Keron

Körde body balance ikväll och jag är också den enda som inte korsar benen kors och tvärs. Höftpartiet är helt stelt! Några tips?

John

Man skall tydligen kunna stretcha höftböjaren för att mjuka upp denna del. Jag har dessvärre inte lyckats med detta. Sätt ner ena knät i golvet och ta ett rejält steg fram med motsatt fot. Foten skall vara framför knät och det andra benet som du har i golvet skall vara så långt bak som möjligt. Då skall du känna en rejäl stretch i höftböjaren. Löparstretch med upprätt överkropp kan funka också.