Detta tränar jag allra helst i

Det är dags för näst sista frågan i bloggutmaningen. Här kommer svaret!

Jag tränar alltid i funktionsmaterial som andas
. Främst för att jag blir väldigt varm lätt men givetvis också på grund av att det inte finns något mer behagligt att träna i. Det har däremot inte varit givet att springa i löpartights från början. Jag drog ut på det hela under en tid då jag på den tiden tyckte att det var lite smått fjolligt med tights. När jag väl köpte mina första trekvartstights från Soc blev jag mest förbannad på mig själv. Förbannad över att jag inte hade köpt dessa superbyxor tidigare.

Jag tror många, framförallt män, känner igen sig. Man drar sig lite för att ta på sig tights då det kanske inte är det sexigaste än man kan bära. MEN det ÄR så skönt! Idag springer jag alltid med tights och känner mig som ett segel ifall jag tar på mig något annat som inte sitter tätt intill huden.

Så om du är en av dem som fortfarande springer omkring i fladdriga vindbyxor eller knälånga Hawaiishorts så tycker jag att det är dags att springa iväg till den lokala sportaffären och investera i detta oerhört funktionella plagg. Jag lovar att du kommer att känna dig fri som fågeln. Och med all säkerhet kommer du att svära lite över varför du inte provat tidigare.


Löpartights
Thomas

Ja bra kläder är verkligen A och O numera...

Man känner sig så mycket proffsigare med ju:-)!

Martin "Projekt Barfota"

Haha! Det där känner jag igen! Var precis av samma uppfattning! Nu har jag både trekvarts, hel-långa och senaste inköpet - shortsmodellen av tights ;D

Ingmarie

Mest förvånas jag över att det FORTFARANE finns de som springer i mjukisbrallor och bomullströja. Inte konstigt om de tröttnar...