Detta tränar jag allra helst i

Det är dags för näst sista frågan i bloggutmaningen. Här kommer svaret!

Jag tränar alltid i funktionsmaterial som andas
. Främst för att jag blir väldigt varm lätt men givetvis också på grund av att det inte finns något mer behagligt att träna i. Det har däremot inte varit givet att springa i löpartights från början. Jag drog ut på det hela under en tid då jag på den tiden tyckte att det var lite smått fjolligt med tights. När jag väl köpte mina första trekvartstights från Soc blev jag mest förbannad på mig själv. Förbannad över att jag inte hade köpt dessa superbyxor tidigare.

Jag tror många, framförallt män, känner igen sig. Man drar sig lite för att ta på sig tights då det kanske inte är det sexigaste än man kan bära. MEN det ÄR så skönt! Idag springer jag alltid med tights och känner mig som ett segel ifall jag tar på mig något annat som inte sitter tätt intill huden.

Så om du är en av dem som fortfarande springer omkring i fladdriga vindbyxor eller knälånga Hawaiishorts så tycker jag att det är dags att springa iväg till den lokala sportaffären och investera i detta oerhört funktionella plagg. Jag lovar att du kommer att känna dig fri som fågeln. Och med all säkerhet kommer du att svära lite över varför du inte provat tidigare.


Löpartights

Stela höfter

Gårdagens Bodybalancepass var välbehövligt. Kändes underbart att äntligen få sträcka ut kroppen och känna rotationen i kroppen. Jag blir vigare och rörligare för varje gång. FÖRUTOM i höftböjaren! Jag kan fortfarande inte sitta med benen i kors på golvet. Jag undrar om jag blivit stelopererad någon gång i mitt förflutna och sedan glömt det. Känns nästan pinsamt när man sitter där på golvet likt en likstel stubbe. Som vanligt var jag ensam man på passet tillsammans med ett tiotal kvinnor.


Inte så troligt i mitt fall

Yoga

 

 

Här kommer veckans fräckis!


Per fyra år, studerar mycket fascinerat sina testiklar där han sitter i badkaret.
Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar:
- Mamma, är det här min hjärna?
- Inte än min älskling, inte än...

Där tränar jag helst

Nu är det inte många frågor kvar i bloggutmaningen. Här kommer svaret på den tredje från slutet.

Som jag skrev tidigare tycker jag att det är riktigt roliga att springa på bana. Fast bara då det kommer till intervaller. Upplevelsen att springa varv efter varv är inte direkt den mest stimulerande. När jag däremot springer i skogen vaknar alla hormoner till liv i kroppen. Benen blir självgående och tanken på andning och hjärtslag existerar inte längre då alla sinnen vaknar till liv i denna underbara miljö.

Helst vill jag vara helt själv tillsammans med fågelkvitter och ljudet av småkvistar som bryts under fötterna. När man springer i skogen vaknar jägaren till liv i blodet och det känns som att man kan fortsätta att springa under flera dygn. Blicken ligger högt och iakttar minsta lilla rörelse inne bland de mossbeklädda träden.

Just nu längtar jag efter att få springa
med mina Fivefingers i terrängen i den skuggiga, torra sommarskogen. Att vara ett med naturen är en känsla som knappast går att beskriva med ord. Den måste upplevas.


Gammal skog