Skurholmsfjärden runt


Igår blev det i alla fall lite löpning i Luleå. Resan gick runt Skurholmsfjärden och motsvarade en distans på exakt sju kilometer. Fin löpning med varierande underlag i form av asfalt och grus. Passet avklarades på 30 minuter vilket innebar en medelfart på 4:19. Medelpulsen var 153 och maxpulsen var 162. Den vackra hösten är helt klart här och snart blir det nog att dra på sig löparhandskarna.LuleåDagens låt är "Whiskey in the Jar" med Thin Lizzy. 

 


Onsdagen avslutades med trerätters och riktigt bra underhållning. Komikern Ronny Eriksson stod för underhållningen tillsammans med sitt band "Euskefeurat" som körde någon blandning av progg och folkrock med inslag av Irländsk folkmusik. Riktigt duktiga musiker och kombinationen ihop med komik mellan låtarna var storslagen.EuskefeuratE406 heter Agar och är ett förtjocknings- och geleringsmedel. Gelatin är ett exempel på geleringsmedel som framställs från kollagen som är det huvudsakliga proteinet hos däggdjur. Just Agar framställs ur rödalger. Används i t.ex. glass och vissa köttprodukter. Inga kända hälsorisker.


Rödalger


Rödalger

Jenny

Låter som ett härligt löppass uppe i norr!

john

Det var det! Det är framförallt väldigt vackert nu när träden sprakar i alla dess färger.

Petra

Kan tanka mig att det ar valdigt vackert i overlag hemma i Svedela nu. Jo, sent omsider - grattis till ett fint utfort Lidingolopp! Vilken kanontid! Det maste du ju vara grymt nojd med!!

john

Tack så mycket! Jo, jag är väldigt nöjd. Kunde inte tro att det skulle gå så bra! :)