Mot Luleå

Igår blev det ingen löpning då all tid gick åt att planera veckans mässdagar i Luleå. Med andra ord så kommer det att bli lite löpning 123 mil hemifrån denna vecka. Skall bli spännande och se vad man hittar för roliga löparspår. Att utforska nya marker brukar ju vara en riktig motivationshöjare och jag tror inte att Luleå kommer att vara någon besvikelse. Känns som det blir en lugnare vecka efter helgens fantastiska tävling. Veckan kommer att bli en inledning inför laddningen av Höglandsloppet i Nässjö. 10 km terräng känns som ett klockrent alternativ att avsluta tävlingsåret med.


Dagens låt är "Russian Roulette" med Rihanna.

Lördagen avslutades med en superb middag på Jacobs som ligger på Artillerigatan. Trots att jag var den enda i sällskapet som sprungit 30 km under dagen, så var jag inte ensam om att vara trött. Därför var vi i säng innan tolv och fick en välbehövlig sömn. På söndagen hade vi inte särskilt bråttom hem utan vår övernattningsvärdinna Isabel, tog med oss på museum. Tydligen hade någon snubbe fått den briljanta idén att flyga hit delar ur Terrakottaarmén. Det var intressant och framförallt imponerande att se dessa hantverk som mejslats fram för tusentals år sedan.
Terrakotta

 

Terrakotta

 

 

E404 heter Kalciumalginat och är ett förtjockningsmedel som framställs syntetiskt från Alginsyra (E400). Används i t.ex. glass och saknar kända hälsorisker.

Nu måste jag bege mig till Landvetter. Imorgon får ni se vart mina löparskor tog vägen under tisdagskvällen.