Jetlag

Det blev ganska sent igår efter en lång resdag och efter att ha riggat mässmontern var jag ganska slut både fysiskt och psykiskt. Därför blev det ett par timmar framför TV:n innan läggdags istället. Idag skall jag efter en tippad stressig dag, mäta upp en trevlig sträcka här i Luleå alternativt hitta en bra runda på jogg.se.

Dagens låt är "Break Your Heart" med Taio Cruz. Vilket för övrigt är en låt som jag avskyr så det finns väl bättre sätt att vakna på.
Luleå känns väldigt litet
trots 85 000 invånare. Det är i vilket fall väldigt vackert. Särskilt från Kulturens hus där man har utsikt över Luleälven. Jag gick en sväng vid halv nio för att köpa mig något att äta och då var det verkligen helt dött på gatorna. Hela Storgatan låg öde och de flesta matställen var redan stängda. Det blev en hamburgare på ett folktomt ställe tillslut. Vart är alla människor kan man undra?


Kulturens husE405 heter kort och gott 1,2 Propylenglykolalginat och är ett emulgerings- och stabiliseringsmedel som framställs ur alginsyra (E 400) och propan-1,2-diol. Används i t.ex. margarin, majonnäs, glass, tuggummi och öl. Inga kända hälsorisker.

Alexander

tack.

yes det känns riktigt gött att vara tillbaka igen!hur går det med löpningen för dig då?

planer på att springa ultra-intervaller i november kanske?ha de gott!

john

Det går ganska bra för tillfället. Steget till ultra ligger nog långt fram i tiden än så länge. Nästa steg bör vara maran :).