Hemma igen

Det blev ingen träning under gårdagen. Istället blev det en ganska lång färd hem. Efter att ha varit i Gagnef och Falun blev det att köra bil i fem timmar. Lite småjobbigt när det är kolmörkt och regnar dessutom. Jag kom iaf hem kl nio och då tänkte jag inte på träning överhuvudtaget. Idag blir det förhoppningsvis innebandy. Det verkar som det är lite kort om folk men det är väl som vanligt till att hålla tummarna in i det sista.


Dagens låt är "All I Wanna Do" med Sheryl Crow.


 

 


Det har blivit lite mildare ute nu vilket åtminstone gör att jag jublar. När jag var ute och sprang i Borlänge i tisdags så var det tre minusgrader. Blir det sex minus så brukar jag tycka att det börjar bli lite för kallt för löpning. Givetvis går det alltid att dra på sig en massa lager kläder men det spelar ju ingen roll när luften som dras ner i luftrör och lungor är lika kall. Nä, jag har väntat på sommaren i två månader nu, kommer den inte snart!?!

 

E440 är en form av Pektiner som används som förtjockningsmedel och extraheras ur t.ex. apelsin- eller citronskal där pektin förekommer naturligt. Kan behandlas kemiskt och kallas då amiderat pektin, vilket inte behöver deklareras. Används i t.ex. marmelad och sylt. Inga kända hälsorisker.