Massör återfunnen

Ni skall inte tro att det överhuvudtaget dök upp någon tekniker från Electrolux på förmiddagen. Tydligen var det någon form av telefontid som jag satt och väntade på. Då jag förklarade spisens symptom ännu en gång (det är ju samma problem som sist) så fick jag svaret att de inte hade denna del hemma utan måste beställa. Därför blir det ett nytt försök i morgon. Kanske slutar med att man får grilla på balkongen.

Idag är det exakt 28 år sedan världens mest sålda musikalbum släpptes. Producenten heter Quincy Jones, artisten heter Michael Jackson och skivan heter givetvis Thriller. Av 9 låtar hamnade 7 av dessa på den amerikanska Billboard-listan. Billie Jean, Beat It och Thriller toppade listan. Själva albumet låg kvar på försäljningslistans förstaplats i hela 37 veckor. Albumet har sålts i mer än 110 miljoner exemplar och fortsätter sälja än idag.


Vincent Price är mannen bakom rösten till titelspåret Thriller

Vincent Price


Min efterlysning fick sitt gensvar då det visade sig att min tidigare massör är återkommande besökare här på pulstagning.se. Tydligen har hon fått nytt jobb på Sportlife i grannkommunen men är emellanåt även i Jönköping. Längtar därför efter att hon skall ha tid med att gå lös med nyporna på mina stenhårda vader.