Mission completed

Gårdagens tenta lämnades in med svar på samtliga frågor. Sen om de är rätt återstår att se. Lite jobbigt det där med juridiken. Allt man skriver måste ju referera till rätt lagrum och sen finns ju alla undantag att hålla koll på. Verkar inte finns en enda lag som inte har någon form av undantag undangömt någonstans i den flera tusen sidor tjocka lagboken.


Inte den mest stimulerande boken direkt


 


Jag kommer inte göra några tolkningar till den låt som fanns på min hjärna när jag idag slog upp ögonen. Oftast så hittar jag inte någon förklaring. Dagens låt är "Millenium 2" med Markoolio.

 

 

 

Efter tentan fick jag äntligen ge mig ut och springa. Det blev 10 kilometer på den ganska hyfsade tiden 43 minuter. Medelpulsen var 160 och maxpulsen var 171 och allt var helt underbart (förutom mitt skavsår vid hålfoten som vägrar att försvinna).

 

Nu när jag snart pluggat färdigt så har jag en del idéer för bloggen. Det kanske kommer bli en del kul saker här under sommaren. Ska bli så skönt att för första gången på två år ha lite tid över. Fast jag har redan hittat lite skojiga kurser till hösten, fast det blir i helt annat tempo.
Trevlig helg på er!