Eftersvettningar

Igår var det tisdag och det innebär som alla vet badminton. Som vanligt var det mycket jämt men denna gång var det jag som drog det längsta strået. Snabba snärtiga set med hög puls och mycket svett. Det är väl en ganska beskrivande sammanfattning.

Idag blir det lunchträning vilket gör att jag med all säkerhet kommer att stå på rullbandet mellan kl. 11 och 12. Himla bra att slippa träna när man kommer hem. Mindre bra att man eftersvettas hela eftermiddagen.


Dagens låt är "Total Eclipse of the Heart" med Bonnie Tyler.


Kvalitén på Glocalnets tjänster kan ju diskuteras men deras reklamfilmer håller i alla fall världsklass!

E214 heter p-Hydroxibensoe och framställs syntetiskt ifrån Bensoesyra. Tillsatsen är ett konserveringsmedel som hämmar tillväxt av jäst- och mögelsvampar. Ämnet används i godis, som ytbehandling av torkade köttvaror, flytande kosttillskott och snacks.  Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner i form av t.ex. astmaanfall och utslag. Särskilt hos personer som inte tål acetylsalicylsyra. Förbjudet i Australien och Nya Zeeland.

För alla er som älskar chips så kan jag presentera krispiga lättsaltade chips från OLW som är helt fria från tillsatser. Det är bara att äta med gott samvete med andra ord så länge du tycker det är OK att varje påse innehåller 1500 kcal och 100 g fett.