Huvudvärk kan komma plötsligt

Igår var det som sagt vilodag vilket gjorde att jag kunde fördriva min fritid med studier. Snart är projektarbetet klart och då återstår bara en fin power-pointpresentation tills på torsdag. På måndag är det tenta i handelsrätt vilket innebär att helgen blir så där.

Börjar komma in ganska bra på jobbet. Alla är så trevliga och lär mig allt de hinner med. Nästa vecka blir det nog lite mer spännande och då kommer jag förmodligen börja sälja så smått.

Tänkte jag dagen till ära skulle börja med ytterligare en följetong. Både för min egna del men även för mina läsare. Det är nämligen som så att VARJE morgon när jag vaknar så råkar jag ha en låt på hjärnan. Jag vet inte om det är någon mental skada jag har för jag har än så länge inte träffat någon med samma problem. Låten som jag vaknar upp med kan försvinna efter någon timma eller så maler den på i min tanke hela dagen. Det behöver inte vara en bra låt utan ibland kan det vara musik som jag avskyr. Värst är de dagar då man vaknar med Magnus Uggla på hjärnan.

Kort och gott, dagens låt är "I'm in the band" med Hellacopters.


"Plötsligt behöver du den där blöjrabatten" är budskapet i Kiwi's reklamfilmer. Den dagen som storken kommer på besök så är jag villig att hålla med.
Mjölksyra är en biprodukt som bildas när musklerna måste skapa energi ur kolhydrater utan tillgång på syre. Ju högre din arbetsintensitet är, desto större blir kravet på energi i musklerna. Det innebär både ett ökat behov av syre och att en allt större del energi får bildas utan syre.
Mjölksyra är inte farligt för kroppen men den bidrar till utmattning och försämrar därmed uthålligheten.

 

E174 heter silver och är ett färgämne som utvinns ur olika mineraler och ger silverkulör. Ämnet används till överdrag på choklad och godis samt i likörer. Inga kända hälsorisker.


Nu blir det som vanligt varje fredag, en liten fräckis!

Efter ett par dagar på den nyskapade jorden, ropade Gud till Adam:
"Det är dags att du och Eva börjar med befolkningsprocessen av världen, så jag vill att du kysser henne."
Adam svarade:"Ja, Herre! Men vad är en kyss?"
Gud gav Adam en snabblektion, varpå Adam tog Evas hand och drog henne till ett buskage.
Några minuter senare dök Adam upp och sa:"Tack Herre! Det var riktigt njutningsfullt."
Och Gud svarade:" Ja Adam, Jag trodde nog att Du skulle gilla det där. Nu vill jag att du skall ha förspel med Eva."
"Vad är ett förspel?", frågade Adam.
Så Gud gav honom en beskrivning av vad det var, och Adam gick in i buskaget med sin Eva.
Några minuter senare kom Adam tillbaka med ett smil på sina läppar och sa: "Oh Herre! Det var till och med bättre än en kyss!"
Då svarade Gud: "Du har varit duktig Adam, men nu vill jag att du skall älska med Eva."
Och Adam frågade: "Vad är älska?"
Så Gud gav ånyo Adam en beskrivning av vad det var han skulle göra. Och Adam återvände till sin Eva i buskarna, men bara för att återkomma till Gud efter ett par sekunder och fråga:
"Herre, vad är huvudvärk?"