Isotonisk dryck

Igår blev det både gymträning och löpträning. På gymmet låg fokus som vanligt på benen och bålen. Avslutade passet precis som förra veckan med två balansplattor. Blev lite längre set denna vecka då jag lyckades med två minuter på varje ben. Kvällen avslutades sedan med 10 km jogg. Det var lite för varmt vilket fick upp pulsen något men i övrigt var det strålande löpning. Medelpuls 146 och maxpuls 157.


Ingen hårdrock på hjärnan när man slog upp ögonen idag inte. Dagens låt är "This Is My Life" med Anna Bergendahl.

 

 

Isotonisk dryck tas upp lika snabbt som vatten och kan vara passande som en liten kick i slutet av löpningen. Allt du behöver göra är att blanda 50 gram socker och 1 gram salt i en liter ljummet vatten. Lika bra som dyra självlysande drycker men kostar tjugo gånger så lite. Imorgon skall vi blanda hypertonisk dryck.
E315 heter Isoaskorbinsyra och är ett syntetiskt framställt antioxidationsmedel.
Används i hel- och kylkonserver av kött och fisk samt till viss fryst fisk. Inga kända hälsorisker men likväl en kemikalie.

Nu skall jag bege mig till Göteborg för att ragga kunder under en kongress som sträcker sig över två dagar. GIVETVIS bloggar jag från hotellrummet.Arrivederci caro corridori!