Little black curly hair

Igår vilade jag upp mig för kvällens löpning. Satt inomhus tillsammans med trevligt Stockholmsbesök vilket innebar att vi slapp bli blöta. Under gårdagen kändes det som man kunde tala om kubik istället för millimeter regn. Det är i vilket fall riktigt friskt i luften och man blir riktigt sugen på att få springa lite. Tänk på vad Roland skulle ha sagt, "Efter regn kommer solsken". Det kan ju inte bli mer sant än så.


Dagens låt är "Don't Think Twice It's All Right" med Bob Dylan. Som vanligt är det nästan omöjligt att hitta något material med Bobban. Däremot finns 45 000 artister som gjort covers på hans låtar. Jag hittade en version med John Mayer som var helt ok. Inte som Bobbans från -63 dock men ändå ganska hyfsad.


 

 

Idag fyller Lisa Kudrow 47 år och vi känner ju bäst till henne som Phoebe Buffay i Vänner. Serien tillhör helt klart en av mina favoriter och jag kan kolla på samma avsnitt om och om igen utan att skratta mindre för den saken skull. Här kommer min favoritlåt med Phoebe som handlar om ett svart krulligt hår som på ett mystiskt sätt dykt upp i hennes säng.

 

 

 

 

Det sista antioxidationsmedlet som vi hittar i våra livsmedel är E385 och heter Kalciumdinatrium. Förstärker antioxidanters verkan mot härskning och missfärgning. Är syntetiskt framställt och används i konserverade ärtor, bönor, svamp, kronärtskockor och fiskvaror samt till såser och frysta kräftdjur. Inga kända hälsorisker.

 

 

Nu är väntan över, här kommer veckans fredagsfräckis!

 

Harald och Gunnel som var ett medelålders par, satt och tittade på TV en kväll då en pastor dyker upp i rutan. Han lovar att han kan bota de sjuka. En röst från TV:n förmedlar att om man vill be tillsammans med pastorn så skall man hålla upp sin högra hand och sedan placera sin vänstra hand på det drabbade området.

Harald höjer därför sin högra hand och placerar sin västra hand över sitt skrev. När Gunnel får syn på sin man utbrister hon:

- Herregud Harald! Han sa bota de sjuka, inte återuppliva de döda!

Sandra Johansson

Igår regnade det verkligen oerhörda mängder, hoppas det är finare hos dig idag.