Telefonkatalogens tid är förbi

Igår blev det rullbandet precis som utlovat. Sju kilometer var barnsligt enkelt denna kalla fredagskväll och tiden för aktiviteten blev trettio minuter blankt.
Idag är det vilodag vilket gjort att lugnet infört sig. Jag har precis avslutat dagens första kaffe. Det är en underbart vacker dag. Solens strålar får snön att gnistra likt diamanter och trots att det är kallt så längtar jag efter att få komma ut.
Igår fick Micke och Jessica en dotter, exakt på utlovad dag. Det blev med andra ord ingen Sixten så nu får jag vänta ännu längre på att flyga radiostyrd helikopter. Undrar om Charlie är gammal nog att hantera en av dessa fantastiska leksaker. Få se nu... Han bör ju vara sju månader nu så det skall nog inte vara några problem. Skulle det vara för svårt så får jag ju hjälpa till.

Imorgon skall jag åka till Växjö och uppvakta Liselott i efterskott. Jag kanske kan köpa en radiostyrd helikopter till henne.

Nu skall jag fräscha till mig något så att jag slipper gå runt och lukta huggorm resten av dagen. Passa på att ta en promenad idag när det är så fint väder. Det skall i vilket fall jag göra.

Som avslutning lägger jag in ett bidrag från senaste kampanjen från hitta.se. Jag tror att de flesta håller med om att telefonkatalogens tid är förbi. Hoppas bara de som trycker skiten kan inse de också så slipper vi ödsla resurser och att ha dessa kataloger liggandes i trappuppgångar landet över.