Död åt djurplågare

Igår invigdes mina nya löparskor. Helt klart mindre smärta på insidan av vaderna. Hoppas att det inte har gått för långt så att det vägrar gå tillbaka utan vila. Kanske köpte jag nya skor för sent, det återstår att se som sagt.
Fick lite ont uppe på foten med de nya skorna men det kan bero på att jag snörade dem för hårt.
Idag är det vila vilket innebär studier och storhandel.

Jag kan bara inte låta bli att njuta när människor blir söndertrampande av uppstressade tjurar som ger igen. Det är så synd om dessa ståtliga djur som blir offer för människans vansinne. Vi är inte så katiga utan vapen helt klart.

Vet ni vilken låt som låg etta på den amerikanska top 40-listan för exakt 26 år sedan? Det var ett då 12 år gammalt metal band som bildades av två bröder i Kalifornien som kom att spela gitarr och trummor i bandet. Det var faktiskt tack vare basisten i Kiss, Gene Simmons, som bandet slog igenom 1977. Fram tills idag har de sålt över 100 miljoner album och deras listetta från 1984 är väl fortfarande deras största hit. Musikvideorna var helt klart speciella på denna tid. Särskilt hos pudelrockarna.


Nu bör ni komma igång med löpträningen om ni siktar mot Göteborgsvarvet. Mindre än 90 dagar kvar nu. Visst är det surt med kyla och vinter men det kan ju inte vara solsken jämt. Man kan ha en svacka då och då men desto snabbare man kommer in i träningen desto bättre. För min egen del fungerar träningen som uppladdning av batterierna. Mina träningspass tillför bara kroppen energi och löpningen fungerar som terapi under de tråkigaste dagarna. Har du inte själv känt av detta så kan jag lova att du kommer dit också om du bara håller ut.
Kom igen nu EMELIE jag vet att du gjort stora framsteg. Det är bara att köra på!

E153 heter vegetabiliskt kol och är ett färgämne som ger svart kulör. Det framställs genom förkolning av växtråvaror och används i t.ex. sylt och gelé. E153 har inga kända hälsorisker.

Emelie

TACK! Det behövdes :) har haft en svacka ett tag nu. Vädret har spelat en stor roll och motivationen har inte riktigt funnits där. Men nu äntligen har motivationen kommit tillbaka och jag kör på med längre löppass och intervallträning! Tack för en grym blogg, den läses flitigt!