Pommes med två ingredienser

Ingen löpning under gårdagen utan tre timmars studier blev det istället. Idag kommer jag nog hinna med ett trevligt uppiggande pass i det sköna vädret. Med tanke på att jag blir gräsänkling ikväll så kanske jag tar ett längre pass än vanligt.

Dagens låt är "Love Is My Drug" med John ME. Fråga mig inte varför jag vaknade med denna låt på hjärnan för jag har inte den blekaste aning. Jag hittade en akustisk version som verkar vara inspelad av Mattias Edlund själv vilket är en tio gånger bättre version än originalet. På något sätt så förstår jag texten bättre när den framförs på detta sätt. Jag vet inte om han försöker säga något med tanke på trumsetet som står bakom som med all säkerhet tillhörde hans gamla band.


 

 

Skulle det nu vara så illa att du redan lyckats skada dig på något vis så kommer här fyra bra övningar som får dig på banan snabbare.
E250 heter Natriumnitrit och är konserveringsmedel som bl. a. hämmar tillväxten av bakterien Clostridium botulinum. Ämnet är en biprodukt vid renframställing av nitrat ur chilesalpeter. Används i blandning med koksalt, kallat nitritsalt, till charkuterivaror. E250 är ett omdiskuterat ämne med cancereffekt i vissa djurförsök.


Från Gården kan du köpa pommes som bara innehåller potatis och kallpressad rapsolja. Trots att de inte innehåller några konserveringsmedel så är hållbarheten 2 år efter produktion. Man kan ju därför undra syftet med konserveringsmedel.


 

 

Då var det dag äntligen för fredagsfräckisen!


Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd.
Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång
En annan kille i bastun sa då till honom.
- Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället.
Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt stående läge.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En kvinna som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp,
tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet.
Mannen mister genast erektionen och tittar ner på petter-niklas besviket och utbrister:
- Var du bara törstig din lille jävel!