Biceps återfunnen

Tidigare idag besökte jag ett av de lokala gymmen och visst hittade jag mina gamla biceps som låg där och skräpade i ett hörn.  Fann även triceps och mina pecs så morgondagens Badminton lär bli intressant. Men efter förra veckans seger så kanske jag inte ens märker av någon träningsvärk utan krigar vidare på adrenalinresterna från denna triumf. I vilket fall så är jag laddad för att köra ytterligare ett benpass på onsdag. Får bli onsdagstradition helt enkelt. Träning av benen kommer att göra succé på löpningsscenen. Starka ben skall det bli som krossar tidigare prestationer på Göteborgsvarvet.

Trollhättan håller andan tillsammans med svenska folket. Kommer affären att gå igenom frågar sig alla. Och det är ju faktiskt ingen som verkar ha något svar på detta men klart är att vi får ett svar denna vecka. Största ägaren av Koenigsegg lär vara den norska designern och entreprenören Bård Ekers så det slutar väl med att hela skiten blir norskt tillslut i vilket fall.Visste ni förresten att badminton kallades för Poona och kom ursprungligen från Indien på 1860-talet. Brittiska officerare började utöva spelet och tog med sig den hem till Storbritannien. Spelet gjorde där succé vid en fest hos hertigen av Beaufort. Hertigens egendom hette Badminton House och låg i Gloucestershire. Namnet på sporten kommer från uttrycket "det spel som spelas på Badminton".

Avslutningsvis kan jag bara poängtera vikten av att äta tillräckligt med frukt och glöm inte att raka er. Det ser så mycket trevligare ut utan skägg.