Spice up your life

Inget gympass idag tyvärr. Var tvungen att jobba över vilket gjorde att tiden inte räckte till. Får helt enkelt träna imorgon förmiddag istället. Måste ju få på vinterdäcken också. Med stora feta dubbar! Ska bli skönt att få slita på asfalten lite igen.
Till min stora glädje fick jag beskedet om en avklarad marknadskommunikationskurs idag. Känns himla bra. Nu slipper jag tänka på det. Nu väntar bara domen efter kursen i e-commerce. Sen kan man helt fokusera på internationell marknadsföring samt ekonomistyrning av projekt. Somnar nästan av bara ordet. Men det blir säkert kul.

Apropå marknadskommunikation. Pepper+Fuchs illustrerade sin reklam för ett positionsmätningssystem med en lättklädd kvinnorumpa. Men RO köper inte den kopplingen, som de kallar ”unken och förlegad”, och fäller reklamen.
Enligt annonsören visar bilden en volleybollspelare som gör ett tecken för att beskriva hur spelarna ska positionera sig. Därför finns det koppling till produkten, menar man.
Jo, volleyboll är ju förmodligen det första man tänker på när man ser reklamen.
Gurkmeja är den krydda som ser till att curryn får dess fina gula färg. Nu har brittiska forskare kommit fram till att gurkmejan kan ta död på cancerceller. Curcumin är det ämne i gurkmejan som verkar ha denna effekt.
Så med andra ord, det är fritt fram att elda på i häcken när du kör bil, men se till att du konsumerar en jäkla massa curry.

Imorgon är det Halloween och för min del blir det inflyttningsfest hos en kollega till Matilda. Skall bli trevligt hoppas jag, men lugnt om jag känner mig själv. På lördag är det ju milen igen då funkar det ju inte med etanolångor som försurar Munksjön.
Jag vet inte hur er vecka har varit. Jag är i alla fall dödstrött och jag vet att jag kommer att sova riktigt gott i natt. Akta er för spökena i helgen och tänk på att vara rädda om er.

Be well