Huliganer till Jönköping

Det blev en kall halvmil denna torsdagskväll. Nu känner man av den kyliga luften i lungorna och blodsmaken var därför ett faktum. I helgen blir det nog till att investera i ett lite tjockare löparplagg.
Farten var bra idag och sluttiden hamnade på 19 friska minuter. Pulsen gick upp något. Vi fick en medelpuls på 156 och en maxpuls på hela 165.
Imorgon skall det bli skönt med ett gympass och träning för hela kroppen. Som ni minns så blev jag hypokondrisk i måndags och stod över men imorgon blir det nya tag.

Dagens citat tillägnas Per Källgren som är pressansvarig i Leksands IF. Efter att myglat till sig 50 doser influensavaccin från landstinget som skulle gå till riskgrupper så kommenterar han händelsen genom orden:
- I och med att det är ett hockeylag vill man att de ska hålla sig friska.
Man vet ju inte ifall man skall skratta eller gråta. Men å andra sidan, ett hockeylag är ju tydligen viktigare än kroniskt sjuka och gravida. Det handlar ju trots allt om att ta sig upp i elitserien igen.


Ronny Borelius, hjärnan bakom beställningen
Nu har finnarna byggt färdigt Royal Caribbeans nya färja "Oasis of the seas". Den lilla båten mäter 361 meter och tar 6400 passagerare. Båten skall tydligen vara en fröjd för ögat och den tidigare största färjan, Freedom of the seas, som jag och Matilda kryssade med förra sommaren blir en miniatyr i jämförelse.


Freedom of the seas förankrad utanför Haiti 2008

Nu är det dags att gjuta fast gatstenen i Jönköping. Hammarby kommer att flyttas ned till superettan vilket innebär att de snart kommer att hälsa på i stadsparken. Spännande... Deras supportrar har ju rätt fint rykte. Undrar vad de kommer att göra med de stackars getterna?

Nu kära konfirmander, så blir det fredagsfräckis.

Tjejerna hade möhippa för sin väninna och det blev vin, strippande grabbar, spex och upptåg, men även presenter.
Den ena presenten var en svart monster-dildo. Dagen efter möhippan när den blivande frun satt i bilen på väg hem så sneglade hon på monstret som låg i framsätet bredvid henne. Hon kom snabbt underfund med att hon inte hade någon användning för den. Därför vevade hon ner rutan och slängde ut dildon, varpå den landade på bilen bakom.....rakt på pryda Berits vindruta.
I bilen satt även hennes son Åke 7 år.
-Vad var det? skrek Åke.
Mamman som ju var pryd, svarade lugnt;
-Det var en insekt, lille vän.
-Ja, jag vet, men vilken jävla balle den hade!

Höll på att glömma! Vår vän Leif GW Persson passade på att kommentera gårdagens inlägg om prostatacancer. Han menar på att vi nordbor tydligen är en något större riskgrupp på grund av kylan. Hans förklaring bottnar i vårt flitiga användande av rumpvärmen i bilen. Som Leffe uttryckte det hela:
 -Dessa värmer upp scrotum till icke fördelaktiga temperaturer.
Kul att höra då en annan njuter av rumpvärmen från oktober till april. Klart mycket bättre med blåskatarr än cancer dock.