Fjädrar vilken nyttig promenad

Mycket trevligt gympass idag, med gott om plats. Jönköpingsborna hade tydligen annat för sig och jag fick nästan hela gymmet för mig själv. Benträningen går framåt vilket dagens åtta på 120 bevittnar. Inga problem över huvud taget. Däremot sexan på 130 var något jobbigare. Onekligen växer jag på underkroppen och krymper på överkroppen. Jag väger nämligen lika mycket som tidigare trots att jag inte tränar muskelgrupp för muskelgrupp.
Beviset för detta var gårdagens shopping. Inhandlade en ny skjorta dagen till ära. Det uppstod dock problem i provhytten då jag konstaterade att storlek medium fick mig att se ut som en Michelingubbe. Aldrig kul att vara man i sina bästa år och behöva köpa en skjorta i storlek small. Det var i alla fall vad som skedde.
Jag får helt enkelt vara nöjd med min något mindre kroppsstorlek. Hoppas bara att benen inte blir för stora.

Bungypump heter den nya svenska uppfinningen och innovationen från Kramfors. Bungypump ser ut som en vanlig gåstav men inuti sitter det en fjäder. Med hjälp av den slipper man stötar när man sätter ner staven. Men det stora pluset är att när man trycker ner staven så motsvarar detta en vikt på cirka fyra kilo. Under en timmes promenad hinner du pressa ner 16 ton. Med andra ord får man bra överkroppsträning på köpet.
– Man skulle kunna jämföra bungypump walking med att paddla kajak fast på land, man roterar med bålen och aktiverar muskler i bål, ryggrad, axlar, armar och skuldror.
Berättar Rickard Goclon som är personlig tränare till tidningen Metro.
Helt OK uppfinning tycker jag. Jag tillhör väl kanske inte dem som kommer att prova staven. Men jag är helt säker på att den gör nytta.


Rickard tillsammans med den svenska innovationen
För er som inte har vaccinerats mot svininfluensan så kommer här mitt tips.
Se till att träna ordentligt under åtminstone 5 timmar i veckan och se till att din kropp är fylld med vitaminer. Själv använder jag MiviTotal varje dag. MiviTotal är ett komplett kosttillskott med alla tänkbara vitaminer och mineraler. Du köper det i flytande form i flaska och givetvis så smakar det skit. MiviTotal finns i de flesta hälsobutiker. Själv beställer jag ifrån Gym grossisten. De har bra priser och snabba leveranser.
Jag vitaminboostar även med hjälp av brustablett varje morgon. Bara c-vitamin dock. Enda tillskottet jag litar på när det kommer till brustabletterer. Askorbinsyra tas nämligen enkelt upp av kroppen.
Apoteket har en brustablett som heter Vitamax som det ofta är bra pris på. Ananas Papaya är kanon att skölja ner MiviTotal med.
Om det funkar? Jo, själv har jag inte haft minsta lilla förkylning på nära tre år så det funkar i alla fall för mig.
Fast om man motionerar regelbundet och tar sina vitaminer men struntar i att tvätta händerna regelbundet. Då tror jag mycket väl att man kan lyckas få både det ena och det andra. Så tänk på hygienen.


Nu skall jag göra mig i ordning för inflyttningsfest. Hoppas att ni får en trevlig kväll och en pigg och munter söndag.

Cya!

Rickard Goclon

Gällande Bungypump träningsstav

Det är inte min uppfinning. Den kommer från kramfors.

Var vänlig skriv fakta. Läs mer på www.bungypump.se

vänligen

Rickard Goclon