It´s Kissin´ time

Jag undrar om inte viruset börjar släppa något i kroppen. Känner mig lite piggare nu men jag kommer väl vila veckan ut som det är tänkt.
Ikväll kommer Oliver, Malin och lilla Sigge på besök. Ska bli grymt trevligt. Med åren har det sociala nätverket krympt vilket kanske inte är helt ovanligt på ålderns höst. Skönt att alla vänner i vilket fall finns kvar trots att man inte har samma tid till att umgås i någon större utsträckning.

Igår fick vi tag på biljetter till Kiss i sommar. Skall bli kanon. Såg dem senast i slutet på nittiotalet i samband med återföreningen av bandet. 12 juni blir det Rock´n Roll på Stockholm stadion. Ståplats längst fram är min plan så klart.
Kiss har ju alltid bjudit på en rejäl show och jag tror inte sommarens turné blir ett undantag. Eld, blod och flygande gitarrer brukar stå på repertoaren.


Ett litet smakprov

Om du har idétorka när det gäller årets inköp av julklappar så kommer här ett litet tips. ActionAid ger dig möjligheten att ge bort ett boskapsdjur i julklapp så man får väl påstå att själva julrimmet är ett mindre problem i sammanhanget.


Med detta som avslutning vill jag önska alla en trevlig helg. Vår följetång om nötter fortsätter på måndag.