Kartonger kartonger kartonger

Igår genomled jag ännu ett flyttpass. Snart är det tomt sen är det bara att packa upp allt igen. Nästa gång blir det flytthjälp. Man borde ju kunna använda rotavdraget för det antar jag. Det funkar ju tydligen för städning. Fast desto längre kartongerna kommer från hemmet desto mindre "hushållsnära" är det ju.
Jag fick massage igår vilket var oerhört smärtsamt denna gång. Har inte fått massage sen precis efter göteborgsvarvet. Hon lyckades nog flytta några knutor iaf. En ny upplevelse var när hon hittade en knuta på skulderbladet, som tydligen orsakats av stillasittandet framför datorn på jobbet. När hon tryckte på den kom hon åt någon nerv som fick biceps att knyta sig. Kändes mycket märkligt och gjorde muskeln stenhård. Nästan så att man förstod vad Arnold pratade om när han liknade biceps vid bergstoppar.

Och nu till veckans i-landsproblem. Nästa torsdag börjar innebandyn. Har beslutsångest. Vet inte om jag skall ha två intervallpass i veckan. Kanske inte är så smart med för mycket intensiv träning. Innebandyn innebär ju dessutom en relativt hög skaderisk vilket jag fick erfara förra hösten då jag stukade högerfoten och den är inte hundra procent återställd än. Det jobbiga är ju att det är så kul. Kanske kan köra varannan vecka. Måste ju hinna med löpningen. När skall jag hinna gå till gymmet? Måste bygga upp benen och bålen ordentligt.
Kanske kan hyra in någon som kan ta ett pass. Eller kloning, är det tillåtet än?
Ska klubban upp på hyllan eller ?
Immo

Bra jobbat fortsätt med det så slipper du gym.