Kartonger kartonger kartonger

Igår genomled jag ännu ett flyttpass. Snart är det tomt sen är det bara att packa upp allt igen. Nästa gång blir det flytthjälp. Man borde ju kunna använda rotavdraget för det antar jag. Det funkar ju tydligen för städning. Fast desto längre kartongerna kommer från hemmet desto mindre "hushållsnära" är det ju.
Jag fick massage igår vilket var oerhört smärtsamt denna gång. Har inte fått massage sen precis efter göteborgsvarvet. Hon lyckades nog flytta några knutor iaf. En ny upplevelse var när hon hittade en knuta på skulderbladet, som tydligen orsakats av stillasittandet framför datorn på jobbet. När hon tryckte på den kom hon åt någon nerv som fick biceps att knyta sig. Kändes mycket märkligt och gjorde muskeln stenhård. Nästan så att man förstod vad Arnold pratade om när han liknade biceps vid bergstoppar.

Och nu till veckans i-landsproblem. Nästa torsdag börjar innebandyn. Har beslutsångest. Vet inte om jag skall ha två intervallpass i veckan. Kanske inte är så smart med för mycket intensiv träning. Innebandyn innebär ju dessutom en relativt hög skaderisk vilket jag fick erfara förra hösten då jag stukade högerfoten och den är inte hundra procent återställd än. Det jobbiga är ju att det är så kul. Kanske kan köra varannan vecka. Måste ju hinna med löpningen. När skall jag hinna gå till gymmet? Måste bygga upp benen och bålen ordentligt.
Kanske kan hyra in någon som kan ta ett pass. Eller kloning, är det tillåtet än?
Ska klubban upp på hyllan eller ?

Flytten har börjat

Igår blev det ingen träning varken på gym eller i spåret. Däremot i trappen! Runt tjugofem kartonger förflyttades från punkt A till B. Först när man flyttar får man insikt om hur mycket böcker man har och annan skit som väger mer än fyrtio kilo när man samlar det i en låda tillverkad av kartong. Alla medaljer från göteborgsvarvet utgör ju cirka 40 procent av den totala vikten också. CD-skivorna tog ändå priset. Fick mig nästan att svimma mellan tredje och andra våningen. Har ju så klart ingen hiss till den gamla lägenheten. Så träning det fick jag för hela kroppen. Dock ingen löpning.
Känns grymt bra med nya lägenheten!
Idag ska jag i alla fall få massage för att mjuka upp ryggen lite, sen är det bara att ta sig an nya kartongutmaningar.

Läste igår att man kan motverka dubbelhaka genom att tugga tuggummi. Låter kanske bra då man förstår hur mycket muskler det är som samverkar runt munnen när man tuggar. Detta skall tydligen sträcka upp huden under hakan och ge en fin hollywoodkäklinje.
Tänk om man tuggar så mycket tuggummi så att man pajar käkarna. Då kanske man inte kan tugga överhuvudtaget utan får suga i sig soppa resten av livet. Sen slutar det med att man ser ut som en pelikan likt förbannat.


Badmintonkväll

Utklassning

Vem fan uppfann Badminton egentligen? Tänkte jag när Pierre flinade nöjt även denna tisdag då han smashade in boll efter boll mot den lilla killen på andra sidan nätet som desperat sträckte sig efter de stenhårda bollarna. Snittpulsen låg på 160 på den sidan nätet. På andra sidan låg den väl runt 90 skulle jag gissa. Fast han hade nog mest tur. Dessutom så hade jag inte ätit efter jobbet... Och jag hade faktiskt lite ont i benhinnorna... Plus att mitt rack är sämre tror jag... Och jag är helt säker på att nätet var högre på min sida...Han hade väldigt mycket tur...

Måste nog lackera om mitt rack...